Delfinbesök i viken

Detta inlägg är en post från vår Instagram och Facebooksida

Vädergudarna har varit med oss idag och inte kommit med den utlovade åskan och då också vinden med den.

Här i viken finns en vattenpost. Det är roligt, när vi har kontakt med andra som också är iväg på långtur är de sånt man tipsar varandra om. Vart de finns vatten, bra mataffärer, skyddade ankringsvikar och vart man kan lägga dingen när man ska iland. Vi passade på att fylla upp tankarna med hjälp av våra 6 st 10 liters vattendunkar.

”Tvättkorgen” svämmade över så kläderna fick hamna i ett bad med tvättmedel. Påväg tillbaka till båten som ligger på svaj gapade vi oss stumma då de dök upp 2 delfiner precis bortanför Royal Virgo. Sakta simma de längs med båten. Vi sakta ner och njöt av vyn. Dessa fantastiska djurmöten! När vi väl var ombord simmade de längre bort i viken. Glädjetårarna var nära. Tänk om de kunde förstå vilken häftig upplevelse de ger oss ❤️

Skepp ohoj seglarvänner!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s