Inte alltid en dans på rosor

Detta inlägg är en post från vår Instagram och Facebooksida

Livet på en segelbåt i medelhavet är inte alltid en dans på rosor. Christoffer hostar och snörvlar jämte mig i kojen. Han är allergisk mot nått i luften. Stackare ❤️ Jag vaknar och hör att de viner i riggen. Det har börjat blåsa. Rätt in i viken. Ingen vidare komfort ombord just nu. Kollar vindinstrumentet som pendlar mellan 13 och 15 m/s. Den första frågan jag ställer mig, vad har vi missat? Jämför olika prognoser och prognosmodeller och kan konstatera att det inte bara är vi som missat den starka nordliga vinden. Prognosen säger ost 2-3 m/s. De låter mycket trevligare. Nu håller vi tummarna för att vinden lägger sig så att vi kan åka in till marknaden senare idag. Ryktet säger att man kan köpa frukt och grönsaker för 1 € kilot. Vi ska frossa!

Skepp ohoj seglarvänner!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s