Klara och Albin på besök

Det är härligt med besök från nära och kära. Förra veckan var Elins syster Klara och Albin på besök. Det var en härlig vecka där även vi fick möjlighet att göra sånt som vi inte brukar. Vi hyrde bil och körde runt på norra Korfu, vandrade till en paradisstrand, besökte ett kloster och åt goda middagar på restaurang. Vi blev berörda av den fattigdom vi såg i ilandet, bakom fasaden i de fina ankringsvikarna med restauranger. Vi är tacksamma för att vi har de så bra och kan vara ute på ett sånt här äventyr.

Ta hand om er seglarvänner!!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s