Högvinst

Högvinst 🎉🥳 🎊🍾

Royal Virgo ska få åka lastbil på fredag, hela vägen ner till Port Saint Louis och komma fram på tisdag.

Hon ska lyftas upp i industrihamnen i Nancy och sjösättas på Port Navy Service där vår mast ligger och väntar.
Inget vi egentligen vill, det är både svindyrt och skittrist!! Men känslan av att vi nu inte längre är fast mitt i Europa med en segelbåt som längtar ut på havet är fantastisk! Eller kan de vara så att besättningen längtar mer än RV? 😉

Vi har vänt och vridit på vår situation väldigt mycket. Ska vi gå tillbaka, transportera upp masten och gå utsidan? Ska vi bli tvungna att vända hemåt? Ska vi vänta på regn (som inte finns i sikte närmsta månaden)? En extra stress som gjort denna situationen ännu jobbigare är att vi inte kunnat gå in i någon gästhamn på grund av de låga vattnet. Vatten ombord är en bristvara medans sopor finns i överflöd. Maskinistkocken har skött och vinklat solcellerna exemplariskt så ström har vi gott om iallafall.

Nu ska vi frakta Royal Virgo hela vägen ner till medelhavet, vilket inte var tänkt från början. Men att hitta en sjösättningskran som klarar våra 13 ton var inte de lättaste och när vi väl hittade en var djupet på gränsen för våra 1,65 m.

Vi vill verkligen tacka er alla för allt ekonomiskt och känslomässigt stöd ni gett oss. Ni anar inte vad de betyder. De har fällts en och annan tår här ombord när vi läst era meddelanden och kommentarer. Det är fantastiskt att ni vill vara med på vår resa! 💙

Vi är enormt tacksamma för alla era Swishbidrag. På söndag presenterar vi vem vi får äran att bjuda på middag när vi kommer hem. Det ser vi verkligen fram emot!

Skepp ohoj seglarvänner!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s