Ni är fantastiska

Ni är helt fantastiska! 💙

Många av er har frågat efter ett swish-nummer för att hjälpa oss med lastbilstransporten. Att vi nu blivit fast längs kanalkanten innebär en stor oväntad utgift som vänder upp och ner på vår tillvaro, både ekonomiskt och känslomässigt. Vi är otroligt tacksamma för all er generositet och peppande ord 💙

Vi vill ge något tillbaka till er för att visa vår uppskattning. Möten är trevliga och framför allt över en middag. När vi väl är hemma igen vill vi bjuda en av er som swishat på en middag för två personer, självklart lagad av maskinistkocken.

Är du en av de som frågat efter vårt swish-nummer eller vill du stötta oss går det att swisha på 073-84 52 737, Elin Göthesson.

Nästa söndag presenterar vi vem vi ska få äran att bjuda på middag.

Åter igen tusen tack för att ni vill vara med oss under både tunga och härliga perioder av vår resa. Det känns som att Royal Virgo är världens största 39-fotare med plats för över 5000 seglarvänner ombord 💙

Skepp ohoj kära seglarvänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s