Båtlivet förenar

Ännu en gång är de bevisat att båtlivet förenar. Alla tre båtar sökte vi skydd i samma vik inför helgens blåst. Tidigare ovetandes om varandras existens, men med varsin blågul flagga i aktern var de givet att umgås. Att vi har olika bakgrund och är i olika åldrar spelar ingen roll. Tips om fina ankringsvikar, bra mataffärer och praktiska båtlösningar delas i fotogenlampans sken. En trevlig helg har passerat, så trevlig att den glömde bort att fotas. Imorgon hissas seglen åt olika håll. Om vi ses igen är de ingen som vet men hoppet lever.

Skepp ohoj seglarvänner!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s