Läckande pump

Dagen forsätter – Det blir aldrig som man tänkt sig.

Planen var att nattsegla ner längs Sardiniens ostkust men vinden dog och krabba vågor rullade in. Vi bestämde oss för att släppa kroken i viken vid Costa Smeralda. Gårdagens rester blev middag medans solen gick ner. Skepparn går ner med disken. Vad är de som låter? En pump som går… Färskvattenpumpen! Stänger av! De låter som att de sprutar vatten inneifrån toaletten, och de gjorde de. Hela skåpet under handfatet var vattendrängt och alla badkläder har fått sig en ofrivillig tvätt 🤣 Slangen till kranen hade gått av. Nu återstår att torka rent och hitta en ny slang eller kran så fort vi får möjlighet.
Och vi som snålar så på färskvattnet, där gick några hundra liter – snart dags att fylla igen 😜

Skepp ohoj seglarvänner, annars är allt väl ombord!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s