Medelhavet – här kommer vi

Mitt i allt jobbigt med vattenbrist i kanalerna och att få tag i en transport hade vi finbesök hemifrån. Deras resa blev inte som planerad men det var guld värt med några ombord som livade upp stämningen när vi båda två tyckte att situationen kändes tröstlös.

Hela bilen hade de fyllt med grejer som vi önskade oss. Både sill, kaviar och knäckebröd som de flesta svenskar som är utomlands saknar. Susanne fick också agera frisör åt Skepparn då Christoffer inte säger sig ha den kompetensen. Men tids nog ska han nog utveckla den.

Nu har vi precis släppt ankaret i vår första medelhavsvik. Riggen är på plats och seglen är på. Kylarna och skafferiet är fyllda till bredden. Imorgon ska vi ta dingen in för att köpa några reservdelar, sen ligger hela medelhavet framför oss ⛵️

Skepp ohoj seglarvänner!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s