Första slussen

Ibland blir det inte som man tänkt. Eller när blir de egentligen som man har tänkt sig? Och tur är väl de för oftast blir de bättre!

Vi hade tänkt ha en dag i Lübeck, men marinan vi skulle lägga till vid hade inte djup nog för våra 165 cm, trots att de sagt de. Vi fick känna oss besegrade och kastade oss ut i de okända. Slussandet! De som vi så noga skulle planera för i Lübeck för att allt skulle gå bra. En snabbläddring i anteckningar och signaler hans med innan Christoffer som står vid ratten säger ”där är ju första slussen”. Som enda båt kändes de lugnt och ingen stress. De gick finfint och vi avverkade 5 slussar innan det var dags att förtöja för natten i Mölln. Nöjda över dagens prestation och nyfikna på vad detta äventyr på kanalerna har att erbjuda, än så länge gillar vi de skarpt!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s