Avmastning

Idag har Royal Virgo gått från segelbåt till motorbåt.

Imorse klockan 7 började varvskillarna här i Travemünde att plocka av masten. När den väl var nere började vi med att ta av vant och stag. Vi paketerade in masten tillsammans med bom och furlex. Nu är de redo för transporten till medelhavet som kommer om några veckor.

Termometern har stått på 25 grader hela dagen så det var en efterlängtad dusch vi tog på marinans servicehus innan vi lämnade hamnen. Vi tuffade 5 sjömil till en fin ankringsvik, där maskinistkocken grillade spettskål och majs till middag.

Skepp ohoj seglarvänner!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s