Äntligen påväg!

Äntligen äntligen! Nu är vi iväg på riktigt! Många känslosamma kramar, tårar och avsked har de blivit de senaste dagarna. Först i Grundsund och sen i Göteborg. Ibland har vi ställt oss frågan vad det är vi håller på med. Lämna vänner och familj. Men i nästa stund har vi påmint oss om att vi ska iväg på vårt livs äventyr. Det är tur att det idag är lätt att hålla kontakt med nära och kära ❤️
Tidigt igår startade vi från Göteborg med seglen hissade mot Anholt. Väl framme skålade vi i en av Champagnerna vi fick när vi gifte oss i februari. Äventyret har startat! Lyckliga men trötta efter en intensiv månad av båtfix. Nu ska vi mysa på Anholt i några dagar innan vi ska fortsätta ner i Danmark 🇩🇰

Skepp ohoj seglarvänner!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s