Midsommar och finbesök

Det är något fint med traditioner. Man samlas, äter, spelar spel, leker lekar och umgås tillsammans. Självklart firade vi midsommar i helgen som sig bör med sill och en liten midsommarstång. Vi har haft en jätte mysig helg med finbesök av modern till underverket (Christoffers titel på sig själv 🤣❤️) och Kjell. Vi har varit på vinprovning, njutit av utsikten från Reichsburg som borgen i Cochem heter och strosat omkring på de mysiga gatorna. Nu tuffar vi vidare längs Mosel till nästa pärla.

Skepp ohoj seglarvänner!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s