En tysk pärla

Planen var att lämna denna pärla idag, men vi trivs så bra så vi stannar en natt till. I en gammal sidokanal till Mittellandkanal hittade vi en fin kaj med skog och mark runt omkring. Cyklarna har motionerats in till Hörstel där vi åt glass i den goa sommarvärmen. De som inte var lika gött var upptäckten av att varmvattenberedaren läcker. Men just nu blundar vi för det och njuter av en sommarljumen lördagskväll. Spana in matbilderna och Christoffers handslagna bea, mycket god och han är MYCKET nöjd! 😉❤️

Skepp ohoj seglarvänner och trevlig lördag!

~~~/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s